ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ  ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
ΓΙΑ SUPER MARKETS – CAFE – ΦΟΥΡΝΟΥΣ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ

Προστατευτικά διαχωριστικά καταστημάτων, γραφείων, πάγκων, από διάφανο plexiglass 5mm, που επιτρέπει την ορατότητα με τον πελάτη και προστατεύει από τον κορονοϊό.
Αποσπώμενα προστατευτικά διαχωριστικά ταμείων για καταστήματα, από διάφανο plexiglass 5mm, που επιτρέπει την ορατότητα με τον πελάτη και προστατεύει από τον κορονοϊό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


Κάλυψη Οχημάτων
Η φιλοτέχνηση οχήματος είναι ένας παραδοσιακός τρόπος προβολής και διαφήμισης που υπάρχει στην αγορά πολύ πριν την εισαγωγή της ψηφιακής εκτύπωσης. Οχήματα ζωγραφισμένα με αερογράφο έκαναν την εμφάνιση τους στην πόλη μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


Branding εσωτερικών χώρων
Προβάλλετε την εταιρική σας ταυτότητα διακοσμώντας ταυτόχρονα το χώρο σας. Περάστε το μήνυμά σας ακριβώς στο σημείο πώλησης. Δημιουργήστε ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


Κάλυψη κτιρίων – Βιτρίνες καταστημάτων
Η διακόσμηση εξωτερικών χώρων έχει να κάνει με κάθε εφαρμογή η οποία αφορά στην εξωτερική προβολή ενός brand, ή μιας υπηρεσίας, ή ενός λογοτύπου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


Διακόσμηση γραφείων & εσωτερικών χώρων
Δώστε χρώμα και μεταμορφώστε το χώρο που ζείτε και εργάζεστε. Διακοσμήστε με βάση τις προτιμήσεις σας. Βάλτε τη δική σας υπογραφή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


Επιγραφές και σημάνσεις
Οι επιγραφές είναι κομμάτι της δουλειάς μας, αφού έχουν άμεση σχέση με την ψηφιακή εκτύπωση. Κάθε επιγραφή είναι μοναδική και προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες του πελάτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


Διαφημιστικές κατασκευές & stands
Σχεδιάστε το δικό σας stand σε συνεργασία με το σχεδιαστικό μας τμήμα και δείτε το να υλοποιείται με την επιλογή των πιο κατάλληλων υλικών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


Ιδιαίτερες κατασκευές
Βλέπουμε το brand με άλλο μάτι! Χρησιμοποιούμε το μέσο που διαθέτουμε για να εντυπωσιάσουμε και να προβάλουμε το μήνυμα μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


Μεγάλες καμπάνιες
Κάντε τη διαφορά. Δώστε στην καμπάνια σας τη λάμψη που της αξίζει! Υλοποιήστε τις πιο ευφάνταστες ιδέες σας. Όλα είναι δυνατά, με τη χρήση των κατάλληλων υλικών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Blog - Νέα

Make the difference, be the pioneer!


Get in touch

Looking for more energy? Color your life!

   location
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Κοντόνη 10,
18346, Μοσχάτο
Αττική

   email diastasis
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ EMAIL

Ας συζητήσουμε
το δικό σας
μοναδικό project!

phone diastasis
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

2109419400

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο newsletter μας