Το ντύσιμο αυτοκινήτου με αυτοκόλλητες μεμβράνες εξαιρετικής αντοχής, γνωστό ως Car Wrapping, είναι η τεχνική αλλαγής χρώματος του οχήματός σας, που συμβάλλει τόσο στην προστασία του εργοστασιακού χρώματος, όσο και στην διακόσμηση του αυτοκινήτου.

Αξιόπιστα καινοτόμα υλικά

Γίνεται με αξιόπιστα καινοτόμα υλικά και αυτοκόλλητες μεμβράνες και αποτελεί μια τάση η οποία παρουσιάζει εντυπωσιακή ανάπτυξη κι έχει πλέον εδραιωθεί σε όλον τον κόσμο.

Οι λόγοι αλλαγής χρώματος του οχήματός σας μπορεί να είναι πολλοί. Η λύση όμως είναι μόνο μία: Car Wrapping by DIASTASIS!  

Είτε θέλετε να αλλάξετε το χρώμα του οχήματός σας, είτε να μεταμορφώσετε το αυτοκίνητό σας σε έργο τέχνης σε λίγες μόνο ώρες, είτε να προβάλλετε μια διαφημιστική καμπάνια… εν κινήσει, εμείς δίνουμε στο αυτοκίνητό σας το στυλ και την προσωπικότητα που εσείς επιλέγετε!

Ανθεκτικά υλικά και μοναδικά γραφικά

Χρησιμοποιούμε ανθεκτικά υλικά και δημιουργούμε μοναδικά γραφικά, για ολικό ντύσιμο του οχήματος ή για κάλυψη οποιουδήποτε τμήματός του επιθυμείτε!

Πέραν της εξαιρετικά εντυπωσιακής αλλαγής στην εμφάνιση του αυτοκινήτου, το car wrapping προσφέρει πολλαπλά πλεονεκτήματα έναντι της κλασικής μόνιμης βαφής:

✔ γίνεται με υλικά υψηλής αντοχής και προστασίας από γδαρσίματα ή καιρικές συνθήκες

✔ είναι πιο οικονομικό από τη βαφή,

✔ έχει matt αποτέλεσμα στην υφή

✔ με την αφαίρεσή του έχουμε πάλι το παλιό χρώμα στο αυτοκίνητο, αναλλοίωτο

Απεριόριστες σχεδιαστικές επιλογές

Για ποιοτική εφαρμογή, άριστο αισθητικό αποτέλεσμα και αξεπέραστη αντοχή, η Διάστασις σας περιμένει με απεριόριστες σχεδιαστικές επιλογές, σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις, για να ανανεώσετε ριζικά την εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου σας εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!