4 ημέρες απομένουν για τον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και η εταιρεία μας στηρίζει, ως χορηγός επικοινωνίας, την εντυπωσιακή αυτή διοργάνωση, με την ψηφιακή εκτύπωση των banner που θα τοποθετηθούν για την επικοινωνία του αγώνα.

Με την νέα αυτή πρωτοβουλία της Πανελλαδικής δράσης ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, 22 Δήμοι της Αττικής διοργανώνουν από κοινού αγώνες δρόμου με ταυτόχρονη εκκίνηση, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, 20 Μαΐου 2018. Ο κάθε αγώνας δρόμου θα περιλαμβάνει διαδρομή τρεξίματος 5 χλμ. και δυναμικού βάδην 5 χλμ, ενώ κάθε δήμος έχει σχεδιάσει τη δική του διαδρομή με ακριβές σημείο εκκίνησης και τερματισμού.

Σκοπός του 1ου Αττικού Αγώνα Δρόμου είναι η συγκέντρωση τροφίμων για ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, η πρωτοβουλία του ΣΚΑΪ που ξεκίνησε το 2011, έχει βάλει ως στόχο την ανακούφιση των συμπολιτών μας που έχουν πληγεί από την ανεργία, την πτώση του βιοτικού επιπέδου, την έλλειψη οικονομικών πόρων, την περιθωριοποίηση.

Μέσα σε αυτά τα χρόνια έχει επιτύχει πολλά, κυρίως όμως, έχει πλέον θεμελιώσει το παράδειγμα για το πώς μία σειρά δράσεων μπορεί πραγματικά να δώσει στους συμμετέχοντες την αίσθηση ότι η δική τους συμβολή έχει ηθική και υλική αξία.

Μέχρι σήμερα, το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ έχει κερδίσει τα εύσημα σε ένα ευρύ φάσμα τομέων όπως η κοινωνική πρόνοια, η υγεία, η εκπαίδευση και το περιβάλλον.

Από τη συγκέντρωση τροφίμων, φαρμάκων και ρούχων για τους ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη μέχρι τη θεσμοθέτηση υποτροφιών για παιδιά που θέλουν να σπουδάσουν και δεν μπορούν λόγω οικονομικών δυσκολιών, η συμπαράσταση των πολιτών ήταν συγκινητική και διαρκής.

Το ίδιο συνέβη με τη διοργάνωση εθελοντικών αιμοδοσιών καθώς και τις δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος: δενδροφυτεύσεις, ποτίσματα και καθαρισμοί ήταν από τα δημοφιλέστερα γεγονότα με χιλιάδες ανθρώπους να ανασκουμπώνονται και να βοηθούν.

Δείτε στο κάτωθι σύνδεσμο, στο 53ο λεπτό των Κεντρικών Ειδήσεων του ΣΚΑΪ της Τρίτης, 15 Μαΐου 2018 (ώρα 20:00), την σχετική αναφορά ως προς την χορηγία μας.  

http://www.skai.gr/player/tv/?mmid=306215

Επίσης, αναφορά στους υποστηρικτές της διοργάνωσης γίνεται στην ιστοσελίδα www.skai.gr:

http://www.skai.gr/news/sports/article/373506/1os-attikos-agonas-dromou-tou-oloi-mazi-boroume/